Ons doel? Een teelt zonder zorgen

  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
OOGST- EN ARBEIDSREGISTRATIE
Over GrowPro

Al meer dan 20 jaar maken wij – vanuit Roggel in Limburg – registratie- en administratieprocessen voor zachtfruit- en aspergetelers efficiënter, makkelijker en betrouwbaarder. Met betrouwbare software en hardware geven we telers live inzicht in de oogst- en urenregistratie per medewerker. Waardoor je oogstprestaties kunt vergelijken en verbeteren. We organiseren alle personeelszaken in één systeem. Van verloning en pauzes, tot nachtregistratie en verzekeringen. Samen automatiseren we bijna al jouw administratie- en registratiewerk. Met praktische en overzichtelijke rapportages heb je de belangrijkste gegevens voor oogst en organisatie binnen handbereik. Waar je ook bent. En met één druk op de knop.

WAAROM WIJ DOEN WAT WE DOEN
Onze missie

Telers hebben het belangrijkste beroep ter wereld. Zij zorgen ervoor dat de rest van ons genoeg en gezond te eten heeft. Wij zijn GrowPro en wij maken het leven van telers makkelijker. Zodat telers zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan dat wat zij het liefste doen: het telen van de beste producten.

“Techniek hoort dingen makkelijker te maken, niet moeilijker.”

Wij geloven dat techniek het leven makkelijker hoort te maken. Door technische oplossingen simpel en gebruiksvriendelijk te maken laten wij telers laagdrempelig kennismaken met de ongekende mogelijkheden van techniek. Met praktische softwareoplossingen, afgestemd op jouw situatie en werkwijze, optimaliseren we samen jouw oogst- en administratieve processen. Automatiseren met boerenverstand noemen we dat. Zo helpen we jou – stap voor stap – vooruitgang te boeken met technologie.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
Heb je een vraag over jouw specifieke situatie?
  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Neem contact op
PRAKTISCH INNOVATIEF
Ons team

Wij zijn techneuten in hart en nieren. En we weten hoe het er aan toe gaat op het veld. Vanuit een nuchtere blik bedenken we oplossingen voor simpele vragen: Hoe kan dit sneller, slimmer, beter of makkelijker? Zo vinden we doelgericht en efficiënt de beste oplossing voor jouw situatie. Hierbij onderscheiden we ons in het gebruiksgemak van onze oplossingen.

SPARRINGSPARTNER IN AUTOMATISERING
Onderdeel van Soft-Solutions

GrowPro is onderdeel van Soft-Solutions. Sinds de oprichting in 1998 maakt het team van Soft-Solutions bedrijfsprocessen van zijn klanten slimmer, sneller en eenvoudiger. Inzicht in complexe bedrijfsprocessen wordt daarbij gekoppeld aan een sterk analytisch vermogen. Onze drijfveer in software-engineering is eenvoudig: we bedenken, ontwikkelen en bouwen oplossingen die gebruiksvriendelijk, efficiënt en kostenbesparend zijn. Zodat automatisering een bijdrage levert aan bedrijfsgroei. Ondernemers kunnen bij Soft-Solutions terecht voor het totaalpakket van systemen als ERP, arbeidsregistratie, voorraadbeheer, tracking & tracing, interne logistiek en andere oplossingen om bedrijfsprocessen naar een hoger plan te tillen.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
Heb je een vraag over jouw specifieke situatie?
  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Neem contact op
Wij zijn trots op onze telers

Telers hebben het belangrijkste beroep ter wereld. Daar zijn we trots op. We zijn ook trots op onze telers, die elke dag zorgen voor de aanvoer van de beste groente en fruit. Maar wie zijn onze telers?

Bekijk meer van onze telers