Abonnement en producten

  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
JAARLIJKS OPZEGBAAR
GrowPro abonnement

GrowPro werkt met een jaarabonnement. Het abonnement bestaat uit een vast jaarbedrag en een klein bedrag per medewerker. Hierdoor kun je altijd gebruik maken van de nieuwste GrowPro-versie. Het jaarabonnement zorgt ervoor dat niet alleen de grote bedrijven, maar júist ook de kleine en middelgrote telers gebruik kunnen maken van onze hoogwaardige software.

Voor een introductietraining en voor het inregelen van de software op basis van jouw wensen, wordt één keer een vast bedrag in rekening gebracht. Daarnaast is het mogelijk om naast het jaarabonnement te kiezen voor het huren of het aanschaffen van onze scanners, tablets of weegschalen.

En de demo? Die is natuurlijk gratis. Zodat je eerst kunt zien hoe waardevol GrowPro voor jou gaat zijn, voordat je een abonnement afneemt.

Vraag een demo aan
MEEST GEKOZEN
Proefabonnement

De meeste telers starten met een proefabonnement van één jaar waarbij ze ook de benodigde hardware (scanners en/of weegschalen en tablets) huren. Op deze manier zijn er geen grote investeringen in apparaten nodig. Meer dan 95% van onze klanten kiest ervoor om na het proefabonnement te blijven werken met GrowPro. En juist daarom kunnen wij dit laagdrempelig proefabonnement aanbieden. Na het proefabonnement kun je ervoor kiezen om hardware aan te schaffen, maar het is ook mogelijk om deze hardware te blijven huren.

Wij werken met betrouwbare software en robuuste hardware zoals scanners, weegschalen en tablets. Alle apparaten hebben online én offline functionaliteit. Dus ook al heb je slecht internet of geen bereik: het registratiesysteem werkt en jouw data gaan nooit verloren. Je kunt bij ons de bijpassende hardware kopen of huren. Vraag een demo aan en maak vrijblijvend kennis met onze producten. Ontdek zelf hoe snel en eenvoudig ze zijn in gebruik.

Vraag demo aan
KOPEN OF HUREN
Producten

Scanners

Onze scanner werken razendsnel en overal, op elk veld en in elke loods. Dankzij de krachtige accu gaan ze makkelijk een dag mee.

Weegschalen

Onze weegschalen zijn zeer nauwkeurig en communiceren perfect met onze scanners

Tablets

Met een tablet registreer je altijd eenvoudig en snel alle gemaakte uren. Zodat je direct de juiste gegevens in het systeem hebt staan.

Mobiele app

Met onze mobiele app heb je altijd live inzicht in de oogstprestaties, op ieder moment van de dag.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
Heb je een vraag over jouw specifieke situatie?
  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Neem contact op
EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op onze telers

Telers hebben het belangrijkste beroep ter wereld. Daar zijn we trots op. We zijn ook trots op onze telers, die elke dag zorgen voor de aanvoer van de beste groente en fruit. Maar wie zijn onze telers?

Bekijk meer van onze telers