Meer tijd: bespaar 1 uur per dag

  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist

GrowPro versnelt niet alleen het registratieproces, maar ook je administratiewerkzaamheden. Door jouw administratie- en registratieprocessen bijna volledig te automatiseren bespaar je kostbare tijd: wel een uur per dag. Met het digitaal personeelsdossier heb je altijd direct toegang tot alle belangrijke gegevens van alle medewerkers.

 

Geautomatiseerde registratie

De oogst- en urenregistratie wordt in GrowPro live uitgevoerd en meteen verwerkt. Elke dag gegevens invoeren in Excel is dus niet meer nodig. Daarbij regelen we GrowPro zo in dat het zoveel mogelijk van jouw dagelijkse routinezaken automatiseert. Dit levert je wel een uur per dag op.

Digitaal personeelsdossier

Ook het zoeken in klappers naar contracten of andere documenten is met GrowPro verleden tijd. Met GrowPro heb je alle personeelszaken geregeld in één systeem en kun je altijd snel overal bij: huisvesting, uren, pauze, nachtregistratie, persoonsgegevens, documenten, contracten, verzekeringen en meer.

Geautomatiseerde administratie

In de laatste 20 jaar is GrowPro op verzoek van telers steeds verder uitgebreid tot een compleet administratiesysteem. Met GrowPro kun je jouw administratie en alle personeelszaken digitaliseren en grotendeels automatiseren. Dit scheelt veel tijd met opzoeken én invoeren. Voor contracten en andere overeenkomsten hebben we sjablonen om snel te kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Zo ontlasten we je met personeelszaken.

Data export voor salarisverwerker

Met één druk op de knop genereer je een data export voor jouw salarisverwerker. Dit scheelt jou en ook je boekhouder tijd. Met GrowPro heb je daarbij ook altijd alle uren, bankgegevens, salarisstroken en contracten bij de hand. Het voeren van een professionele (loon)administratie was nog nooit zo gemakkelijk.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
Heb je een vraag over jouw specifieke situatie?
  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Neem contact op