Overig zachtfruit - Een betrouwbaar systeem tegen fraude

  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Zorg voor een optimale balans tussen kwantiteit en kwaliteit

Bramen, frambozen en ander zachtfruit zijn een fragiel product. Daarom is het heel belangrijk om een goede balans te hebben tussen de pluksnelheid en de zorgvuldigheid bij het plukken. Een medewerker kan nog zo snel plukken, maar als het grootste gedeelte van het geplukte product beschadigd is, dan heb je daar niets aan.

Ook als je niet met beloning op basis van snelheid werkt, is het evengoed belangrijk om inzichtelijk te hebben hoe je medewerkers presteren. Het product wordt gewogen en op basis daarvan wordt bijgehouden hoeveel iedere medewerker in een bepaalde tijd plukt. En wanneer er kwaliteitsissues zijn, dan kan een mobiele printer worden ingezet. Dan komt op ieder kistje een sticker zodat gecontroleerd kan worden welk kistje van welke medewerker afkomstig is. Dit zorgt ervoor dat medewerkers meer secuur aan het werk gaan. Gezamenlijk zoeken we altijd naar de juiste beloningsstrategie. Je wil de balans opzoeken tussen medewerkers triggeren om zo goed en zo snel mogelijk te werken en zo min mogelijk (extra) te betalen.

Gericht naar de registraties van tijd kijken

Het ophaalproces van GrowPro zorgt voor een extra controle en voorkomt fraude. Iedereen komt met geoogst product en uiteindelijk is er voldoende om een pallet/wagen te vullen. Deze gaat vervolgens naar het bedrijf. De scanner heeft een bepaald aantal kisten gescand en checkt vervolgens of ditzelfde aantal ook wordt opgehaald. Zo krijg je snel een beeld van de tijdspanne waarin iets niet klopt en kun je heel gericht naar de registraties van die tijd gaan kijken.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
Heb je een vraag over jouw specifieke situatie?
  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Neem contact op
Wij zijn trots op onze zachtfruittelers

Telers hebben het belangrijkste beroep ter wereld. Daar zijn we trots op. We zijn ook trots op onze telers, die elke dag zorgen voor de aanvoer van de beste groente en fruit. Maar wie zijn onze telers?

Bekijk meer van onze telers