Asperges - Per medewerker inzicht in werkzaamheden

  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Ook bij slecht weer apparatuur die gewoon werkt

Aspergestekers kunnen wel tegen een stootje. In weer en wind met de handen in de aarde. Hier hoort ook apparatuur bij die wel tegen een stootje kan. Robuust materiaal dat je aan kunt pakken wanneer je modder aan je handen hebt. Dat je niet snel hoeft te verplaatsen als het een beetje begint te regenen. GrowPro levert scanners en weegschalen die het gewoon doen.

Het is mogelijk om alle kisten op het veld te registreren, maar er kan ook gekozen worden voor centrale productregistratie. Als je meerdere velden hebt, waar verschillende groepjes medewerkers tegelijkertijd aan het werk zijn, dan kan het handig zijn om alle kisten vanuit de velden naar een centraal punt te brengen en daar de registratie te doen. Door te werken met een barcodeboekje, wordt per kist direct inzichtelijk welke medewerker die kist geoogst heeft. Iedere medewerker heeft een eigen barcodeboekje en plaatst een barcode in iedere kist die hij/zij vult.

Inzicht in werkzaamheden

Het systeem van GrowPro voorkomt lange rijen op het veld van medewerkers die moeten wachten tot hun kisten geregistreerd zijn. Met behulp van de individuele barcodes noteer je snel en eenvoudig welke medewerker welke en hoe veel kisten heeft geoogst en kunnen medewerkers direct verder met het oogsten van nieuwe kisten. Zonder dat ze worden opgehouden door een traag registratiesysteem.

Wanneer je zeven dagen per week asperges levert, met medewerkers die ook graag zeven dagen per week werken, kan het lastig zijn om de arbeidstijdenwet in de gaten te houden. Eens per week 36 uur aaneengesloten rust is hierbij verplicht. Doordat GrowPro precies de uren van iedere medewerker bijhoudt, krijg je eenvoudig inzicht in de hoeveelheid gemaakte uren en kun je waar nodig op tijd ingrijpen en corrigeren.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
Heb je een vraag over jouw specifieke situatie?
  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Neem contact op
Wij zijn trots op onze aspergetelers

Telers hebben het belangrijkste beroep ter wereld. Daar zijn we trots op. We zijn ook trots op onze telers, die elke dag zorgen voor de aanvoer van de beste groente en fruit. Maar wie zijn onze telers?

Bekijk meer van onze telers