Meer winst door betere prestaties personeel

  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist

Meten = weten en weten = presteren. GrowPro zorgt voor natuurlijke concurrentie en verhoogt de arbeidsproductiviteit van medewerkers. Vaak zien telers dat ook de oogstkwaliteit omhoog gaat, omdat ze kunnen achterhalen wie wat geoogst heeft. Dankzij de registratie per medewerker kun je ook per kilo of verpakking gaan verlonen. Dit zorgt voor een boost in de productiviteit.

 

Verloon per uur of per kilo

GrowPro geeft jou de mogelijkheid om per uur, per kilo of per verpakking te gaan verlonen. Het verlonen per kilo/verpakking kan tot win-win situaties leiden. Medewerkers beseffen dat hun loon direct gekoppeld is aan hun prestatie en hierdoor gaan ze harder werken. Dit zorgt ervoor dat jij en je medewerkers allebei meer gaan verdienen. Of je nu per uur of per kilo verloont, met GrowPro wordt de verloning altijd eerlijker.

Betere prestaties

Het inzichtelijk maken van oogstprestaties leidt tot natuurlijke concurrentie, hogere arbeidsproductiviteit en betere prestaties. Het systeem zorgt voor de juiste prikkel om beter te presteren dan ooit. En dankzij het inzicht in de individuele effectiviteit van medewerkers dat GrowPro je geeft, kun je medewerkers ook nog extra complimenteren of aanmoedigen.

Hogere oogstkwaliteit

Dankzij GrowPro gaan medewerkers niet alleen sneller werken, maar ook beter werken. De gewogen oogst wordt namelijk via een persoonlijke barcode gekoppeld aan de verantwoordelijke medewerker. Omdat medewerkers weten dat jij van elk bakje of kist kunt zien wie wat geoogst of gestoken heeft, letten ze beter op de kwaliteit.

Vergelijken arbeids-productiviteit

Met GrowPro kun je de opbrengst en arbeidsproductiviteit van individuele medewerkers vergelijken. Iedere teler doet dat op zijn eigen manier. Je kunt ’s avonds een lijstje met de prestaties van de dag ophangen. Of je kunt elk teamlid elke week privé een appje sturen met de maximale, de gemiddelde en de eigen score. Meten = weten en weten = verbeteren.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
Heb je een vraag over jouw specifieke situatie?
  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Neem contact op