Blauwe bessen - Per medewerker inzicht in werkzaamheden

  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Weegschaal en printer altijd bij de hand

Bij het plukken van blauwe bessen is het belangrijk dat het geplukte gewicht per persoon wordt bijgehouden. Om een goede prestatiemeting te kunnen doen, moet je goed op de hoogte zijn van het geoogste gewicht per medewerker per uur. Alle informatie kan direct op het veld worden vastgelegd.

Blauwe bessen kunnen direct richting de verkoop, maar worden ook vaker in koelcellen geplaatst, waar ze tot wel 6 tot 8 weken bewaard kunnen worden. Hierbij is de traceability van groot belang. Bij de weging kan er ook een labeltje geprint worden, met daarop de datum, de tijd, de medewerker, het perceel en het aantal kilo. Zo kunnen kisten met te veel groene en/of beschadigde bessen direct naar de betreffende medewerker worden herleid en heb je altijd een goede kwaliteitswaarborging.

Blauwe bessen lenen zich ook goed voor een zelfregistratiemodus

Omdat blauwe bessen kleine en relatief fragiele producten zijn, komen plukkers vaak per uur met maximaal één kistje uit de rijen. Want telkens als het kistje vol is, is het belangrijk dat deze geregistreerd wordt. We willen niet dat kistjes een aantal uur in de rij staan voordat ze geregistreerd worden; ze moeten zo snel mogelijk de koeling in. Daarom kan een gevuld kistje per keer gewogen en geregistreerd worden. De medewerker kan zelf het kistje op de weegschaal plaatsen en de persoonlijke badge scannen. Vervolgens wordt er een label geprint dat op de kist geplakt kan worden.

Op het veld laten we de registratie ten alle tijden doorgaan en proberen we met slimme technieken dubbele registraties inzichtelijk te maken. We denken op verschillende manieren mee om fraude te voorkomen en rust te creëren bij alle medewerkers.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
Heb je een vraag over jouw specifieke situatie?
  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Neem contact op
Wij zijn trots op onze blauwe-bessentelers

Telers hebben het belangrijkste beroep ter wereld. Daar zijn we trots op. We zijn ook trots op onze telers, die elke dag zorgen voor de aanvoer van de beste groente en fruit. Maar wie zijn onze telers?

Bekijk meer van onze telers