Minder zorgen over personeel en regelgeving

  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist

GrowPro is niet alleen goed voor meer inzicht en de arbeidsproductiviteit, maar ook voor jouw rust. Dankzij de oogst- en urenregistratie per medewerker voorkom je onrust bij personeel. Een juiste registratie vergroot het vertrouwen in een eerlijke verloning bij medewerkers. En met het complete personeelsdossier heb je jouw (loon)administratie volledig op orde. Zo voorkom je problemen met wet- en regelgeving zoals de Arbeidstijdenwet.

Sluitende urenregistratie

Met GrowPro heb je altijd een sluitende urenregistratie. Ook kun je een teveel aan uren op tijd signaleren. Zo kun je boetes en problemen met de Arbeidstijdenwet en andere regelgeving voorkomen. Ook kun je makkelijk pauzes en ziekte- en verlofdagen toevoegen aan het systeem en zijn alle data eenvoudig te corrigeren.

Compleet personeelsdossier

Met GrowPro heb je alle personeelszaken geregeld in één systeem: huisvesting, uren, pauze, nachtregistratie, persoonsgegevens, documenten, contracten, verzekeringen en meer. Zo heb je alles bij de hand en heb je administratie altijd perfect in orde. Ook handig voor als er controle komt. Met één druk op de knop genereer je een data-export voor jouw salarisverwerker. En het mooiste? Deze deels geautomatiseerde administratie scheelt je wel een uur per dag.

Minder onrust bij medewerkers

Wil je nooit meer discussies over de gemaakte uren of over de individuele oogstopbrengst? Met GrowPro voorkom je onrust onder personeel. Omdat de oogst snel en gemakkelijk per medewerker geregistreerd kan worden, vertrouwen ze volledig op de betrouwbare registratie én op de juiste, eerlijke verloning.

Baas over data

Bij GrowPro blijft iedere teler de baas over zijn eigen data. Alle data staan veilig opgeslagen en worden nooit met anderen gedeeld. Ook in het GrowPro-registratiesysteem ben jij als teler de baas: alle data zijn eenvoudig te corrigeren. En je hoeft je ook geen zorgen te maken over slecht internet, geen bereik of geen stroom. De scanners op accu werken op iedere plek in de loods en in het veld.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
Heb je een vraag over jouw specifieke situatie?
  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Neem contact op