Meer inzicht in oogst en uren

  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist

GrowPro geeft jou als teler een compleet beeld van de oogst en de gewerkte uren per medewerker. Zo kun je prestaties vergelijken en verbeteren. En met de GrowPro-app heb je altijd en overal live inzicht in de actuele oogstprestaties.

Oogst per medewerker

Met GrowPro weet je precies hoeveel iedere medewerker oogst. Je weet ook wie wat heeft geoogst. Zo kun je de oogstprestaties in kwantiteit én kwaliteit van alle medewerkers bekijken. Zelf weten jouw medewerkers ook precies hoeveel ze geoogst hebben. Ze hoeven het niet meer zelf bij te houden en ze hebben vertrouwen in de registratie én in de verloning. Dit voorkomt onrust en discussies.

Uren per medewerker

Met GrowPro heb je jouw urenregistratie perfect op orde. Dat geeft je inzicht in de uren en kosten per medewerker. De ervaring is dat misverstanden over gewerkte uren daardoor definitief tot het verleden behoren. Een bijkomend voordeel is dat je altijd een sluitende urenregistratie hebt en dat je een teveel aan uren kunt signaleren. Zo kun je problemen met de Arbeidstijdenwet voorkomen. Ook kun je makkelijk pauzes en ziekte- en verlofdagen toevoegen in het systeem en is alle data eenvoudig te corrigeren.

Vergelijk oogstprestaties

Met GrowPro zie je alle prestaties in één praktisch overzicht; ontwikkeld samen met telers. Daarbij kun je prestaties en effectiviteit van individuele medewerkers (en van groepen) vergelijken. Hierbij kijk je bijvoorbeeld naar het geoogste gewicht per persoon per tijdseenheid, en de gemiddelde productiviteit van iemand van dezelfde leeftijd. Dankzij GrowPro kun je medewerkers complimenteren of juist actie ondernemen op slecht presterende medewerkers. Het delen (privé of openbaar) van de oogstprestaties leidt tot natuurlijke concurrentie en meestal tot een aanzienlijk hogere arbeidsproductiviteit. Met GrowPro kun je er zelfs voor kiezen om te gaan verlonen per kilo in plaats van per uur. Ook krijg je inzichtelijk wat de opbrengsten en kosten per perceel zijn.

Live inzicht via de app

Meten = weten en dankzij de cloudomgeving heb je altijd én overal live inzicht. Zowel via de computer als via de app op je smartphone. Jouw medewerkers registreren kilo’s of verpakkingen op de plek waar ze zachtfruit oogsten of asperges steken. Zo ben je 24/7 op de hoogte van de actuele oogst op ieder moment van de dag. Dankzij de online én offline functionaliteit gaat het registratieproces altijd door en gaan jouw data nooit verloren.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
Heb je een vraag over jouw specifieke situatie?
  • Nummer 1 in oogstregistratie van zachtfruit en asperges
  • Simpel systeem voor medewerkers
  • Direct contact met een specialist
Neem contact op