Met GrowPro heeft u de belangrijkste gegevens voor oogst en organisatie binnen handbereik. Hierdoor weet u altijd hoe het gaat met uw bedrijf, waar u ook bent. Als het nodig is, kunt u eenvoudig bijsturen op personeel, gewassen, verpakkingen en percelen. GrowPro is snel geïnstalleerd, wordt voor u ingeregeld en is daarna gemakkelijk aanpasbaar. Het programma wordt gebruikt in combinatie met robuuste hardware die in de praktijk uitvoerig is getest op duurzaamheid en bedrijfszekerheid. Dit alles maakt GrowPro de ideale oplossing voor de kostenbewuste teler die graag zijn zaakjes op orde heeft én het maximale uit z’n bedrijf wil halen.

content image

Scannen en meten op de plek waar geoogst wordt

Uw medewerkers registreren kilo’s of eenheden op de plek waar ze zacht fruit oogsten of asperges steken. Daarvoor krijgt u de beschikking over technisch hoogwaardige, mobiele apparatuur. Via een mobiele internetverbinding is de geregistreerde data live beschikbaar in GrowPro.

Telers aan het woord

Steuntje in de rug om harder te werken

Waarom staat de boog bij ervaren aardbeienplukkers niet altijd gespannen?

Ook het bedrijf Lemmen Aardbeien worstelde met deze vraag. Hoe kan ik mijn medewerkers extra stimuleren, vroeg eigenaar Liesbeth Beijes zich af.GrowPro bracht de oplossing. ‘Het systeem zorgde voor de juiste prikkel om beter te presteren dan ooit.’

‘Binnen 2 dagen sloeg scepsis om in enthousiasme’

In de zomermaanden zijn 40 flexkrachten dagelijks in de weer bij Mertz kleinfruit, het bedrijf dat Ellen en Gerard Mertz runnen in het Zuid-Limburgse Sint Geertruid.

Aan het begin van het seizoen nemen beide ondernemers GrowPro in gebruik, omdat ze graag willen weten wat werknemers presteren. ‘Aanvankelijk waren enkele Poolse medewerkers nogal sceptisch over dit nieuwe tijds - en registratiesysteem’, vertelt Ellen Mertz. ‘Binnen 2 dagen sloeg die scepsis om in enthousiasme.’

Cijfers zeggen meer dan nattevingerwerk

De broers Erik en Ron aan den Boom zijn opgegroeid met asperges telen en steken. Sinds 2009 vormen ze de tweede generatie van het familiebedrijf.

Begin dit jaar kiezen de eigenaars van Aan den Boom Agro voor het oogst- en arbeidsregistratiesysteem GrowPro.

Erik is erg te spreken over de applicatie: ‘Harde cijfers zeggen meer dan nattevingerwerk.’